BINOCLU CU TELEMETRU LEICA GEOVID PRO 10X32

14.975,00 lei

În urmă cu 30 de ani, am stabilit un reper cu primul telemetru – acum, prezentăm cel mai compact și mai puternic binoclu cu telemetru din clasa premium.

Cu software-ul lider mondial – Applied Ballistics® preinstalat, calculează cele mai precise valori balistice pentru până la 800 m.

Credit module tbi bank 3.3.9

788.47 Lei x 24 Luni

Categorie:

Descriere

Un partener de încredere
Leica Geovid Pro 32 este cel mai compact și mai puternic model de telemetru din clasa premium. Dimensiunea sa mică a pachetului și greutatea redusă îl fac ideal pentru vânătoarea alpină activă, pentru urmărire și pentru excursii de vânătoare.

Applied Ballistics on board
Cu software-ul lider mondial – Applied Ballistics® preinstalat, calculează cele mai precise valori balistice pentru până la 800 m. Toate datele de corecție necesare pentru o tragere precisă sunt afișate in Geovid, imediat după stabilirea distanței.

Rapid si precis
Laserul de Clasa 1 extrem de precis măsoară distanțe de până la 2.300 m în mod fiabil și rapid, soluția optimă pentru trageri precise la distanțe lungi, medii și apropiate.

Pionierul telemetrului
În urmă cu 30 de ani, Leica a revoluționat piața opticii cu primul telemetru. Acum, Leica stabilește un alt punct de referință autentic cu Leica Geovid Pro 32. Conceput pentru vânătoarea activă, acest nou pionier în telemetrie este extrem de puternic și dispune de funcții de ultimă oră. Compact, ușoar și echipat acum cu software-ul Applied Ballistics®, lider mondial, această bijuterie este prima alegere pentru vânătorul activ care apreciază echipamentele compacte și are nevoie de soluția balistică imediată și fiabilă pentru toate tragerile la distanță apropiată și lungă.

Leica Geovid 32 Pro – Adevărata măreție vine din interior
Vânătorii activi au nevoie de optice care sunt compacte și ușoare, dar și fiabile și foarte precise. Leica Geovid Pro 32 este cel mai compact și mai puternic model de telemetru din clasa premium, echipat cu o lentilă de 32 mm, un laser de Clasa 1 precis și software-ul Applied Ballistics®, lider mondial. Prin interfața Bluetooth®, vânătorii își pot transfera cu ușurință profilul balistic preferat, prestabilit în noua aplicație Leica Ballistics, pe Leica Geovid Pro 32. Niciodată până acum o sticlă atât de mică nu a împachetat atât de multă performanță optică împreună cu balistică dovedită pe teren.

Piatră de hotar în optică de vânătoare
Leica Geovid Pro 32 este rezultatul multor ani de experiență în vânătoare. Combină cea mai bună performanță optică cu cea mai bună soluție balistică din lume și cea mai precisă măsurare a distanței. Este optimizat pentru o observare fără oboseală și o operare intuitivă. Carcasă de magneziu blindată cu cauciuc, dovedită, este robustă și își protejează interiorul de ultimă generație de elemente, făcând din Leica Geovid Pro 32 un însoțitor absolut de încredere.

High-tech la bord
Un laser de Clasa 1 extrem de precis măsoară distanțe de până la 2.300 m în mod fiabil și rapid. Leica Geovid Pro 32 se reglează pentru parametrii ambientali, cum ar fi presiunea aerului, temperatura și unghiul. Cu Applied Ballistics® la bord, acesta calculează cu precizie intervalul simplu, intervalul orizontal echivalent și valorile de corecție pentru ajustarea holdover, unități și clic. Obiectivul nou dezvoltat de 32 mm cu prisme Perger-Porro și lentile HD oferă o calitate remarcabilă a imaginii, culori realiste și luminozitate excepțională – chiar și în cele mai dificile condiții. Operarea intuitivă și un meniu ușor de utilizat îl ajută pe vânător să se concentreze asupra lucrurilor esențiale.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „BINOCLU CU TELEMETRU LEICA GEOVID PRO 10X32”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X
0
    0
    Cosul meu
    Cosul tau este golInapoi la magazin