Camera cu termoviziune Pulsar Axion XM30F + Luneta digitala de arma pentru vanatoare Pulsar Digex C50

Categorie:

Descriere

 

Descopera oferta perfecta pentru pasionatii de vanatoare! Setul promotional Pulsar Digex C50 + Axion XM30F, aduce laolalta doua tehnologii de varf pentru o experienta de observare si urmarire fara egal.

Axion XM30F este un monocular cu termoviziune de la Pulsar care ofera imagini detaliate datorita senzorului cu rezolutie de 320 x 240 pixeli. Avand o frecventa inalta de 50 Hz utilizarea camerei este confortabila si dinamica. XM30F poate detecta un obiect pe o distanta de pana la 1300 metri cu o acuratete de +/-1m. Dispozitivul poate fi folosit in siguranta pe ploaie sau ninsoare, avand grad de protectie IPX7. Cu ajutorul functiei Wi-Fi incorporata, Axion XM30F se poate conecta la dispozitivul tau cu Android sau iOS prin aplicatia mobila Stream Vision 2, oferind o gama larga si diversa de optiuni inclusiv actualizari ale sistemului de operare si transmiterea in timp real a imaginilor.

Pulsar Digex C50 este o luneta digitala de arma cu putere de marire 3.5-14x, pentru utilizare pe timpul zilei. Aceasta este prevazuta cu senzor FHD CMOS de 1928×1088 pixeli si permite inregistrarea imaginilor foto si video cu o rezolutie de 1024×768 pixeli. Digex C50 dispune de Wi-Fi integrat, fiind compatibila cu aplicatia Stream Vision 2. Luneta are o autonomie de pana la 10 ore, fiind alimentata de un acumulator integrat APS5 de 4900mAh si un acumulator extern APS2 de 2000mAh (poate fi utilizat si un acumulator APS3 de 3200mAh). Luneta este rezistenta la apa si are o rezistenta la recul de 6000 Jouli. Se monteaza usor pe arma, cu ajutorul unui inel de prindere de 30mm cu sina Weaver.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Camera cu termoviziune Pulsar Axion XM30F + Luneta digitala de arma pentru vanatoare Pulsar Digex C50”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X
0
    0
    Cosul meu
    Cosul tau este golInapoi la magazin