Hunt

Hunt 650

Camera termoviziune ThermTec Hunt 650

14.995,00 lei

Credit module tbi bank 3.3.9

789.52 Lei x 24 Luni

450g - Usor de purtat

NETD≤20mK

M52x0.75 Filet standard de conexiune

Calitate supremă a imaginii

Un senzor de termoviziune extrem de sensibil cu NETD ≤ 20mK oferă o claritate excepțională și calitate a imaginii. Fiecare detaliu este evidențiat, permițând detectarea diferențelor subtile în semnăturile termice și dezvăluind jocuri ascunse chiar și în condiții de întuneric profund.

Usoara & Compacta

Fiind cel mai ușor din gama noastră de produse, cu doar 400g și extrem de compact, are un impact minim asupra echilibrului atunci când este montat pe orice optică de zi. Datorită carcasei robuste din aliaj de magneziu, care este ușoară și rezistentă în același timp, Hunt este companionul perfect pentru orice excursie de vânătoare sau observație.

Corecție automată a imaginii prin auto-învățare

Tehnologia AI integrată în seria Wild dotează dispozitivul cu capacități de auto-învățare și adaptare. Învățarea profundă continuă din fiecare corecție de imagine în diverse scene poate optimiza algoritmul de corecție a imaginii și prelungi stabilitatea imaginii în scenarii variate.

Stabilitate ultra-lungă a imaginii

Beneficiind de algoritmul său unic de procesare a imaginii termice, Hunt îl scutește pe vânător de necesitatea corecțiilor frecvente ale imaginii atunci când țintește: menține stabilitatea imaginii cel puțin 1 oră fără nicio întrerupere după fiecare corecție singulară. Acest lucru le permite vânătorilor o experiență de vânătoare mai relaxată.

Focalizare precisă

Designul inovator al butonului de focalizare situat în partea superioară, dotat cu un mecanism de focalizare precis, permite obținerea unei imagini clare și ascuțite la orice distanță. Sunt necesare mișcări minime din partea utilizatorilor pentru a ajusta focalizarea lentilei în mod lin, permițându-le să își mențină concentrația maximă asupra aventurii de vânătoare.

UI Adaptabilă

Noul design al interfeței utilizator adaptabile permite ajustări libere și operarea tuturor elementelor vizibile. Interfața utilizator nu va fi afectată după ce Hunt este instalat și integrat în orice tip de optică de zi, oferind cele mai bune experiențe utilizatorilor fără compromisuri.

Control la distanță

Telecomanda Smart Ring cu Bluetooth, având un design ergonomic, permite accesul mai convenabil și direct la toate funcțiile esențiale. Gama completă de operațiuni va fi la îndemâna ta, ceea ce scurtează evident distanța dintre Hunt și utilizatori.

Împreună cu o cutie de încărcare, Smart Ring este susținută de o soluție cu consum ultra-redus de energie, pentru utilizare continuă de până la 10 ore cu o singură încărcare rapidă de 1.5 ore.

Specificatii

Tip Neînregistrat termic
Rezoluție 640×512
Dimensiune pixel 12µm
NETD ≤20mk
Gama spectrală 8-14µm
Rata de cadre 50HZ
Distanța de detecție 2600m
Lentilă obiectiv 50mm
Câmp vizual 8.8°x7.0°
Mărire recomandată pentru lunetă de zi 1-10X
Zoom digital X1
Tip ecran AMOLED
Rezoluție ecran 1024×768
Dimensiunea ecranului 0.39 inch
Puterea maximă a reculului pentru arma ghintuită 6000J
Calibrare imagine Prin obturator
RAV Da
Redare foto/video Da
Memorie internă 64GB
Tip C Transfer de date, încărcare baterie
Microfon (MIC) Da
Wi-Fi Da
Bluetooth Da, Control de la distanță
Baterie încorporată 6h
Material corp Aliaj de magneziu
Filet de conectare M52×0.75
Temperatura de operare -20 – +50℃
Clasificare IP IP67
Greutate 400g
Dimensiuni 129(L)x70(W)x77(H) mm
X
0
    0
    Cosul meu
    Cosul tau este golInapoi la magazin