0
  0
  Cosul meu
  Cosul tau este golInapoi la magazin

  POLITICĂ DE RETUR

  Magazinul nostru va ofera posibilitatea returnarii produselor achizitionate in termen de 30 de zile calendaristice de la data intrarii in posesia fizica a produsului, in conditiile prezentate mai jos:

  – in primele 14 zile de la receptionarea produselor se poate solicita rambursarea contravalorii acestora;

  – pe toata durata celor 30 de zile se poate solicita inlocuirea produselor;

  – costul transportului este in sarcina clientului, avand in vedere prevederile legii 249/2015 actualizata, pentru indeplinirea obiectivelor de la art. 14 produsele se returneaza doar in ambalajul original;

  – produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat;

  Procedura pentru returnarea produselor:
  Pentru returnarea produselor, va rugam completati formularul de retur sau trimiteti o solicitare in scris pe adresa de email contact@optic-house.ro, care sa contina Nume, Prenume, Telefon, Email, Numar Comanda sau Factura, Produs(e), Motivul Returnarii, Solutia Aleasa (inlocuire produs/banii inapoi) Banca si Contul IBAN (in cazul solicitarii contravalorii) sau sa ne contactati prin orice alta metoda si sa ne furnizati datele respective.

  Recomandari pentru returnarea produselor:
  Marfa se returneaza in forma sa originala, cu accesoriile aferente, fara a prezenta urme vizibile de folosire sau de uzura, cu o xerocopie dupa factura, pe adresa noastra.
  Returul se face prin colet cu aceeasi firma de curierat rapid cu care a fost livrat.
  Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in cel mult 14 de zile calendaristice de la receptionarea returului.

  Exceptii de la returnarea produselor fac:

  a. Produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

  b. Produsele achizitionate pe comanda speciala (care nu sunt in mod uzual in stocul nostru si necesita achitarea unui avans);

  c. Consumabile (acumulatori, mufe, cablu, etc)

  Foarte important:

  OPTIC HOUSE TRANSILVANIA SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, desigilate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, aceste taxe pot avea o valoare intre 10 si 50% din valoarea initiala a produsului, in functie de gradul de afectare al formei initiale al coletului si/sau produsului.
  Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).
  Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

  X